مواد لازم:
2 فنجان سرپر آرد
2 قاشق غذاخوری سرپر آرد
4/3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری جوش شیرین
4/3 قاشق غذاخوری پودر گردو تازه
2/1 فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 فنجان خامه
2/1 فنجان زرد آلو – میوه فصل خرد شده
1و 2/1 فنجان پودر نارگیل
4 فنجان یا بیشتر روغن سبزیجات
1- درست کردن پیراشکی: آرد ، نمک ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، پودر گردو تازه و شکر
را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. تخم مرغ را در کاسه شکسته و با خامه و کره در یک
کاسه کوچک مخلوط کنید و با مخلوط اول که در کاسه بزرگ آماده شده با هم مخلوط کنید.
2- پیراشکی ها را سرخ کنید: کمی روغن سبزیجات در یک ماهیتابه بزرگ ریخته و روی
حرارت متوسط داغ کنید. کمی کره در آن بریزید تا پیراشکی ها طعم خوبی بدست آورند.
سپس پیراشکی ها را در ماهیتابه چیده و آنقدر سرخ کنید تا دو طرف آن کاملا طلایی
شود. پیراشکی ها را از روغن درآورده و در یک آبکش بگذارید تا روغن اضافه شان را از
دست بدهند. سپس صبر کنید تا سرد شوند.
3- طعم دار کردن پیراشکی ها : میوه های فصل خورد شده و پودر نارگیل و گردو را با هم
مخلوط کرده و پیراشکی ها را در آن بغلتانید تا کمی از آنها را به خود بگیرند. سپس
پیراشکی ها را میل کنید.