دیابتی ها، فندق فراموش نشود

فندق به دلیل این که دارای مقدار کمی مواد نشاسته‌ای و دارای مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، ‌پتاسیم، فسفر، ‌منیزیوم، سدیم و آهن می‌باشد، برای مبتلایان به بیماری قند مفید است.
ایسنا، فندق مقوی روده‌ها و معده است و سموم را از بدن خارج می کند. فشار خون را بالا برده و برای تقویت بدن مخصوصا در دوره نقاهت مفید است.

روغن فندق برای از بین بردن سرفه، درد سینه و کبد مفید است.

کسانی که کارهای فکری می کنند، بهتر است، فندق بخورند. زیرا به دلیل داشتن فسفر زیاد مغز را تقویت می‌کند.

فندق اگر به مقدار کمی خورده شود، به هیچ وجه مضر نیست ولی افراط در خوردن آن باعث ایجاد نفخ و گاز شکم و در نهایت استفراغ می‌شود.

بهتر است، کسانی که سرد مزاج هستند، فندق را با آب و عسل و افراد گرم مزاج نیز آن را همراه با سکنجبین بخورند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد