دانستنی هایی در مورد شیرهای کم چرب، پرچرب و معمولی

                                                   

سعیده معانی، کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص شیرهای کم چرب، معمولی و پرچرب اظهار داشت: درصد چربی موجود در شیر بسته به نیاز تغذیه ای افراد خاص متفاوت است افراد باید با توجه به نیازهای تغذیه ای خود یکی از انواع شیر را انتخاب کنند.

وی افزود: مقدار چربی شیر استاندارد یا شیر معمولی در ایران 5/2 درصد است، شیر کم چرب حدود 1 درصد و شیر پرچرب یا شیر کامل حدود 3/3 درصد چربی دارد.

معانی تصریح کرد: طبق آخرین توصیه سازمان جهانی بهداشت 25 تا 30 درصد از کل انرژی دریافتی روزانه افراد بالغ می تواند از روغن و چربی تامین شود که این مقدار شامل چربی شیر و لبنیات نیز می شود.

این کارشناس تغذیه بیان کرد: شیر کاکائو و شیرهای با طعم میوه از انواع شیرهای طعم دار هستند که با اضافه کردن افزودنی های مجاز نظیر پودر کاکائو، شکر، کنسانتره یا آب میوه دارای کالری بیشتری است.

وی خاطرنشان کرد: مصرف شیر کم چرب خصوصا برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و افراد چاق به جای شیر معمولی توصیه می شود.

معانی افزود: به خاطر داشته باشید یک لیوان شیر 240 میلی لیتر در صورت پرچرب بودن 150 کیلوکالری، در صورت داشتن چربی معمولی 120 کیلو کالری و در صورت کم چرب بودن 102 کیلوکالری تولید خواهد کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد