دو تحقیق نشان داده است که خوردن حداقل یک بار ماهی در هفته باعث کندی اختلالات
روانی و ابتلا به چاقی در میانسالی می شود.
از خبرگزاری صنایع غذائی ایران،محققان با بررسی مردم شیکاگو طی شش سال دریافتند
ماهی ها دارای اسیدهای چرب امگا- 3 هستند که برای تقویت فعالیت مغز و کاهش سکته
مفیدند.
خوردن منظم ماهی در میانسالی نیز باعث حفاظت از مغز می شود. خانم «مارتا کلر موریس» از مرکز پزشکی دانشگاه روش شیکاگو گفت: میزان ناتوانی مغز در میان کسانی که یک بار در هفته ماهی مصرف می کنند در مقایسه با افراد دیگر 10 و 13 درصد کمتر است. خوردن میوه و سبزیجات نیز مانند ماهی تاثیرات پیشگیرانه دارند.