مصرف لیمو ترش همراه با چای به مینای دندان آسیب میزند.
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن میشود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش میدهد.
سید ضیاءالدین مظهری افزود: چای دارای ترکیباتی آنتیاکسیدانی است که اگر بدون قند
مصرف شود و گرما و حرارت آن کم باشد آنتیاکسیدانهای آن بهتر جذب بدن میشوند.
وی گفت: چای جزو نوشیدنهایی است که باعث رفع خستگی بدن و استحکام دندانها میشود و مواد آنتیاکسیدانیموجود در آن رادیکالهای آزاد را از بین میبرد.
این متخصص تغذیه افزود: چای به دلیل داشتن تانن نباید قبل از غذا و 2 ساعت بعد از
غذا مصرف شود به دلیل اینکه جذب آهن غذا را مختل میکند همچنین مصرف مواد فیبردار و
نانهایی که خوب تخمیر نشده است به دلیل تشکیل مادهای به نام فیتات از جذب آهن خون
جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: مصرف لیمو ترش همراه با چای معمولاً به عنوان یک چاشنی استفاده میشود.
لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن میشود و احتمال آسیب رساندن
به مینای دندان را افزایش میدهد و خشکی دهان را افزاش میدهد. البته مصرف لیمو ترش
بدون چای موجب افزایش ترشح بزاق دهان میشود.