مواد لازم :
1/2 فنجان آرد نان
2 قاشق غذاخوری رز ماری تازه خرد شده
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
میگو متوسط( به تعداد نفرات )
1 حبه سیر رنده شده
لوبیا چیتی
طرز تهیه:
1- فر را روشن کرده و در 400درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک کاسه ، آرد نان ،
رزماری ، 3 قاشق غذاخوری روغن ، کمی نمک ، و 4/1 فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
سپس میگوها را در این خمیر بغلتانید.
2- میگوها را بعد از غلتاندن در خمیر به سینی فر منتقل کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید تا میگوها به خوبی پخته و طلایی شوند ، سپس میگوها را به یک ماهیتابه منتقل کرده و لوبیا و 4/1 فنجان آب و 4/1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و سیر را به آن اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه ای اجازه دهید تا به خوبی بپزند.
3- میگوها را از حرارت بردارید و با کمی رزماری تزئین کنید.