طرز تهیه سوپ جوجه با خامه ؛گرم ، خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ جوجه با خامه؛خوشمزه و مقوی

مواد لازم:
1 عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
1 قشاق غذاخوری روغن
4 حبه سیر رنده شده
4 فنجان آب مرغ
2 فنجان لوبیا
2فنجان ذرت کنسرو شده
2 عدد فلفل دلمه ای خرد شده
2 قاشق چایخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری زیره سبز
4/1 قاشق چایخوری پودر فلفل
2 فنجان سینه مرغ پخته شده
2/1 فنجان خامه کم چرب
4/1 فنجان ادویه ماهی
1 فنجان گوجه رنده شده


طرز تهیه:
1- در یک ماهیتابه پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.سیر را به آن اضافه کنید. یک دقیقه ای بگذارید تا بپزد.سپس آب مرغ ، لوبیا ، گوجه ، ذرت ، فلفل دلمه ای ، سس سویا و پودر فلفل و زیره را به آن اضافه کنید.اجازه دهید سوپ کمی بپزد تا به جوش بیاید. سپس زیر گاز را کم کنید و بگذارید تا جا بیفتد.

2- سینه مرغ را کمی تفت دهید سپس خامه را روی آن بریزید و روی آن کمی ادویه بزنید.

3- مرغ ها را داخل سوپ بریزید و بعد از جا افتادن آن را سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد