طرز تهیه جوجه چینی ، بسیار لذیذ و خوشمزه + عکس

طرز تهیه جوجه چینی ، بسیار لذیذ و خوشمزه + عکس
 

مواد لازم:


1. 300 گرم سینه مرغ

2. سیخ کباب پزی فلزی

3. 100 میلی لیترلیموترش، پوست لیموترش و سس سویا

4. 100 میلی لیتر

5. یک عدد فلفل چیلی قرمز بلند خرد شده

6. یک عدد فلفل چیلی سبز بلند خرد شده

7. 3 عدد پیاز خرد شده

8. 1 قاشق چای خوری سیر له شده

9. 1 قاشق سوپ خوری روغن کنجد

10. 400 میلی لیتر روغن نارگیل

طرز تهیه:

1. تمام افزودنیها را با فلفل چیلی، پیاز و سیر مخلوط کرده و سپس با روغن کنجد ترکیب نمایید.

2. سینه مرغ را در ابعاد مساوی حدود 2 سانتی متر خرد کرده و در مواد افزودنی که قبلا آماده کرده‌اید قرار دهید.

3. مرغ را حدود 1 ساعت در مواد افزودنی و در یخچال قرار دهید.

4. قطعات مرغ را سیخ کرده و برای 3 تا 5 دقیقه روی حرارت زیاد کباب کنید.
سپس آنرا چرخانده و طرف دیگر را کباب کنید.

5. باقی مانده افزودنی های تهیه شده در مراحل قبل را در ظرفی ریخته، سپس 400 میلی لیتر روغن نارگیل به آن اضافه کرده، سپس مخلوط را حرارت داده تا 5 دقیقه بجوشد.

6. حال می‌توانید برنج را با سس نارگیل و کباب سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد